Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024

HOTEL BIN BILLA 3* , ALANJA LETO 2024

HOTEL BIN BILLA 3*

ALANJA LETO 2024

Napomena: naše mišljenje 2* +

Hotel Bin Billa je manji gradski skromniji hotel koji može da pruži dostupnost gradskoj atmosferi. Od grada Alanje je udaljen oko 6 km, a od plaže 200 m. Od sadržaja na raspolaganju su bazen za odrasle i decu, odbojka na plaži i pikado. A za potpuni užitak tu je i usluga masaže. Za ljubitelje aktivnog odmora tu je sport na vodi.

Sobe: 134 Zgrada: 1 Spratova: 5 Liftova: Da

Lokacija:
Hotel Bin Billa se nalazi oko 6 km od centra Alanje i na oko 200 m od peščano-šljunkovite plaže u delu grada Oba (prelazi se ulica). Hotel raspolaže sa ukupno 67 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bazen, bazen za decu, dva bara, animacija gostiju, odbojka na plaži, pikado, besplatan Wi-Fi internet samo u lobiju hotela.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, svu hranu i piće posle 23.00h, usluge pranja veša, Wi-Fi internet, telefon, sef, masaže, sportovi na vodi, usluge lekara, peškiri za plažu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini bar, telefon, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive “sve uključeno” na bazi samoposluživanja, izbor više jela prema hotelskim terminima i pravilima za doručak, ručak i večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h do 23.00h. AI koncept hotela ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, svu hranu i piće posle 23.00h.

Napomena: naše mišljenje 2*

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU REZERVACIJE . CENE SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 4.5]

Proverite i ovo...

Hotel Avena Resort & Spa – Alanja 2024

nikola

Lonicera World Resort & Spa 5*, Alanja, Leto 2023

nikola

Titan Club 4* ,Alanja , Turska Leto 2024

nikola