Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024

Hotel Kleopatra Sunlight 3*, Alanja 2024 , Avionom iz Niša i Beograda

Hotel Kleopatra Sunlight 3*

Alanja 2024 , Avionom iz Niša i Beograda

 

Agencijska zapažanja:
Odličan mali gradski hotel  iz economy segmenta u blizini najlepše Kleopatrine  plaže u Alanji.  Srazmeran Odonos cene i kvaliteta. Pravi izbor za parove i indivdualce pa i porodice sa vecom decom koje žele da svoj odmor provedu aktivno.

Lokacija

Nalazi se u Alanji na oko 3km od centra grada. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 120km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se arheološki muzej i pristanište.

Opšti podaci

Kleopatra Sunlight hotel otvoren je 2019. godine. Čini ga glavna zgrada sa 64 smeštajnih jedinica (standardne sobe). Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u baru, celodnevnim animacijama, a svojom lokacijom hotel predstavlja dobar izbor za odmor.

Plaža

Hotel ima svoj deo na Kleopatrinoj plaži od koje je udaljen oko 150m.

Plaća se: suncobrani i ležaljke.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 64 standardnih soba. Sve sobe imaju balkon, klimu, fen, TV, peškire, mini bar (pun je samo prvog dana).

Standard sobe su veličine oko 20m².

Plaća se: sef, Wi-Fi.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju Pool Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel raspolaže sa 2 bazena, spa centrom, dnevnom animacijom. Pored navedenog, gostima je od aktivnosti na raspolaganju fudbal, mali fudbal i pikado.

Wi-Fi se dodatno naplaćuje.

Spa & wellness

Spa centar.

Plaća se: masaže, sauna, hamam.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE  SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše leto vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa sačekajte da se učita  i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 3.8]

Proverite i ovo...

Hotel Hatipoglu Beach 3* – Alanja 2024

nikola

Blue Wave Suite , Turska, Alanja, letovanje avionom iz Niša

nikola

HOTEL KLEOPATRA BLUE HAWAII *** – Turska 2024

nikola