Image default
Nova godina 2024nova godina najbolje ponudeNovogodisnja Putovanja

Malta 2024, Nova Godina 2024 ,Avionom iz Niša

Malta Nova Godina 2024

30.12.-03.01.2024.

Avionom iz Niša – 5 dana, polazak u subotu, povratak u sredu

  • Plaćanje od 3 do  6 mesečnih rata karticama Banca Intesa
  • Plaćanje čekovim
  • Plaćanje putem administrativne zabrane
  • Saveti naših iskusnih agenata

 

Republika Malta je mala i gusto naseljena ostvrska zemlja koju sačinjava arhipelag u Sredozemnom moru. Arhipelag čine tri ostrva: Malta, Gozo i Komino i zauzimaju ukupnu površinu od oko 316 kvadratnih kilometara. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, pa tako geografski pripada severnoj Africi, ali politički pripada Evropi. Glavni grad je Valeta.
Ovo je pretežno brdovito ostrvo. Klima je sredozemna sa vrlo blagom zimom. Zbog specifičnog geografskog položaja, malteška kultura je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru s Malteškim ostrvima. To su uglavnom okolne mediteranske ili kulture zemalja koje su vladale Maltom pre sticanja nezavisnosti.
Malteška ostrva su veliki muzej na otvorenom, jer se 7000 godina njihove istorije na koju su trag ostavile Feničani, Romani, Arapi, Malteški vitezovi i Britanci, mogu videti i danas. Tokom vekova, obale ostrva pretvorila su se u utvrđenja vitezova i Britanske mornarice, ili su na njima nikli mali ribarski gradići i luke koji i danas žive u skladu sa prelepom prirodom ovog mediteranskog bisera.
Bez obzira sta očekujete od svog odmora, mogućnosti ovog ostrva su neograničene. Za ljubitelje umetnosti tu su brojni muzeji i galerije, za sportiste organizuju se brojni sportovi na vodi. Uživaćete u gastronomiji ovog mediteranskog ostrva, prirodnim lepotama kao što su pećine, nezaboravnom šopingu ili jednostavno šetajući uveče promenadom u Sliemi ili St. Juliansu….

promo cena aranžmana 489€ 529

(ograničen broj mesta)

Avioprevoz, hotel 4 noćenja sa doručkom ,transfer

Aranžman obuhvata:
* Avioprevoz Niš- Malta- Niš kompanijom Ryanair
* dozvoljeni prtljag na letu ( 1 komad prtljaga po dimnezijama aviokompanije Ryanair air 20x30x40 cm)
* 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3/4*u širem centru, u 1/2 ili 1/2+1 sobama,
* turistička organizacija puta, usluga predstavnika na srpskom jeziku tokom boravka i realizacije programa,
* usluga asistencije lokalne agencije na Malti,
* troškove povratnog transfera aerodrom-hotel-aerodrom na Malti

Aranžman ne obuhvata:
* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
* doplate za prtljag, kabinski do 10kg 40€, checkirani do 20kg 70€,
* doplata za 1/1 sobu:100€ za sve vreme boravka
* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
* troškove fakulatativnih izleta: Most Bazilika-Ta Qali-Mdina (45€),Valeta(25€)-nije uračunata karta za shuttle bus do Valete, ostrvo Gozo(80€), krstarenje (25€)
*birana mesta na letu, cena zavisi od odabranog mesta po tarifi aviokompanije (8-20€)
* boravišnu taksu

Prijava za izlete je neophodna do 7 dana pre polaska

Način plaćanja:

Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS.

* rezervacija aranžmana – 200€

* do 14 dana pre puta, ostatak aranžmana

Odloženo plaćanje do 6 mesečnih rata bez kamate (novembar 2023- maj 2024.):

Deponovanje čekova, , kreditne kartice INTESA  obavezno najkasnije 3 dana po rezervaciji.

DAN 1. subota, 30.12./Niš – Malta
Okupljаnje grupe dva sata pre polaska u holu niškog aerodroma. Direktan let za Maltu je u 17.05h, kompanijom Ryanair. Sletanje na Maltu, u 18:55h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
DAN 2. nedelja,31.12./Mosta Bazilika-Ta Qali-Mdina
Doručak.Slobodno vreme ili fakultativni obilazak Mosta Bazilike, Ta Qali, Mdine. Obilazak počinje posetom Mosta Bazilike, poznata kao okrugla crkva koja se nalazi u centralnom delu ostvrva, prečnika kupole oko 37m. Sagrađena je u 18. veku i postala je poznata posle bombardovanja 1942. godine kada je bomba proletela kroz krov crkve, ali nije eksplodirala. Zatim sledi nastavak ka mestu Ta Qali- nekadašnje sedište Britanske avijacije, danas preuređeno u zanatsko selo, idealno za kupovinu ručno rađenih suvenira. Obilazak Mdine-jedan od nekoliko srednjovekovnih gradova u Evropi. Slobodno vreme.Individualni doček Nove godine. Noćenje.
DAN 3. ponedeljak, 01.01./Valeta
Doručak . Slobodno vreme za individualno istraživanje Malte ilifakultativni obilazakValeteu popodnevnim satima-glavnog grada sa autentičnim ulicama, Trga Republike, gradske Artiljerije, Florijane, St. John’s Co-Cathedralesa lokalnim vodičem na srpskom jeziku.Slobodno vreme. Noćenje.
DAN 4. utorak,02.01./ostrvo Gozo- krstarenje
Doručak.Slobodno vreme ili fakultativni obilazak ostva Gozo. Obilazak počinje krstarenjem severnom obalom Malte, sa pogledom na ostrva Sv. Pavla i letovališta Melieha. Po dolasku u Gozo sledi ukrcavanje sa broda na bus kojim se ide do glavnog grada Viktorije. Britanska vlada je dala ime gradu 1897.god.povodom Dijamanskog jubileja kraljice Viktorije na zahtev malteškog bišopa Mons Sir Pietro Pace. Mnogi gozitanci grad i dalje zovu Rabat, kako se grad i ranije zvao. Na vrhu grada se nalazi citadela. Slobodno vreme i povratak. Noćenje.
DAN 5. sreda,03.01./Harbour cruise-Niš
Doručak . Slobodno vreme za individualno istraživanje Malte ili fakultativna vožnja brodićem oko luke Valete i tri grada. Idealno za fotografisanje utvrđenja oko gradova. Slobodno vreme do transfera do aerodroma. Let u 19.20h. Sletanje u Niš u 21.15h. Kraj programa.

Opšte napomene:
*Prilikom prijave za aranžman, neophodna je kopija pasoša važeći min. 6 meseci od datuma povratka,
* u slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na iznos aviokarte primenjuju se uslovi aviokompanije, a ne iznos aranžmana Opšti uslovi putovanja organizatora
* cena aranžmana je podložna promeni, garantovan je samo uplaćeni deo aranžmana,ili aranžman uplaćen u celosti,
* moguće su promene rasporeda obilazaka shodno aktuelnim merama i broju posetilaca na lokalitetima, crkvama, manastirima
* moguće su i eventualne manje, ali blagovremene promene termin putovanja, u slučaju promene reda letenja, uslova za grupe i slično,
* istaknute cene aranžmana, su promotivne i važeće do popune mesta u toku promocije.

*aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte.U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi,moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ilirezervaciju, izdaje se avio karta.
*napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije.
*Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša odnosno lične karte sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih.

*fakultativni izleti- nisu sastavni deo programa, već fakultativni, u organizaciji inopartnera na Malti, a uključuju: prevoz, ulaznice, (cene podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika). U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija može ponuditi korigovanu cenu.

INFORMACIJE U VEZI SMEŠTAJA:
• Hotel planirani za realizaciju su: Carlton hotel,https://www.carltonhotelmalta.com/Grand Suites Hotel Residence & Spa, https://grandssuites.com/, Plaza Regency, https://www.plazahotelsmalta.com/
• Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U slučaju prebukiranosti, organizator može smestiti goste u sličan hotel po kvalitetu, lokaciji i uslugama,
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV SAT…)
INFORMACIJE U VEZI AVIOPREVOZA:
• Avioprevoz je organizovan kompanijom Ryanair iz Niša za Maltu. U cenu je uračunata aviokarta sa prtljagom dimenzija: 20x30x40 cm
• Putnici mogu izvršiti doplatu za još jedan komad prtljaga po tarifnom cenovniku aviokompanije. U kabinskom, ručnom prtljagu, nije moguće nositi tečnost, metalne predmete i slično, a detaljne uslove možete dobiti od agencije organizatora ili na web sajtu aviokompanije www.ryanair.com

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 4]

Proverite i ovo...

Prag Nova godina 2024

nikola

Rimini Nova godina 2024

nikola

Solun, Nova godina 2024

admin