Image default
italija skijanje 2024

Passo Tonale 06-13.01.2018. Avionom iz Niša, Italija Skijanje 2018

PASSO TONALE – ITALIJA 2018

Termin: 06./13. januar 2017.

SKIJANJE U ITALIJI – AVIONOM IZ NIŠA

PAKET ARANŽMAN:

AVIO PREVOZ IZ NIŠA + TRANSFERI + SMEŠTAJ + SKI PASS…već od 475

 

            Passo Tonale (passo – italijanski: planinski prelaz) predstavlja jedno od najpopularnijih i najviših skijališta u Italiji. Ski centar je smešten na 1883 mnv, te garantuje sneg tokom cele ski sezone, a zajedno sa nešto nižim gradićem Ponte de Legno 1256 mnv i još nižim centrom Temu 1155 mnv čini Adamelloski regiju sa ukupno 100 km staza i skijalištem koje se prostire od najniže tačke na 1121 mnv do čuvenog glečera Presena na 3100 mnv. Direktna skijaška veza, nova gondola, povezuje ski centre Tonale i Ponte de Legno, omogućava da i neskijaši, pored skijaša i bordera, uživaju u ovom prostranstvu i prelepom ambijentu italijsnkih Alpa.

U samom ski centru Passo Tonale postoji besplatna shuttle bus kružna linija na svakih 30 min i omogućava gostima smeštajnih objekata lak pristup do ski liftova.

                Ako Vam ni ovih 100 km ski staza nije dovoljno, postoji mogućnost da  skijate u mnogo većoj ski regiji,  sa ukupno 380 km staza i Superskirama ski pasom. Ovu ogromnu ski oblast čini ukupno 8 ski centara (Madonnadi Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marilleva , Peio, Passo Tonale-Ponte de Legno, Andalo, Monte Bondone, Folgaria-Lavarone).


PROMO CENA – FIRST MINUTE DO 15.09.2017.

Paket aranžman je izražen u € po osobi:
AVIO PREVOZ iz Niša + TRANSFERI + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS

Popusti i doplate:

Deca do 1,99 god-borave u smeštaju BESPLATNO, plaćaju samo avio kartu i transfer po ceni od 130 EUR.
Deca od 2-7,99 god (rođena posle 30.11.2009. god) – plaćaju paket aranžman po ceni od 269 EUR
Deca 8-15,99 god (rođena posle 30.11.2001. god)- plaćaju cenu paket aranžmana po ceni od 369 EUR

PROGRAM PUTOVANJA:

Subota, 06. januar 2018. Sastanak putnika na niškom aerodromu “Konstantin Veliki” u 11:45h, 2 sata pre planiranog leta. Let FR4672 iz Niša u 13:45h. Let traje oko 1.50h. Sletanje u Bergamo u 15:35h. Organizovan transfer autobusom od aerodroma do ski centra. Dolazak u Passo Tonale u kasnim popodnevnim časovima. Preuzimanje ključeva i smeštaj u apartmane. Noćenje.

07.-12.januar 2018.  Boravak u izabranom apartmanu na bazi najma. Šestodnevno skijanje Passo Tonale-Ponte de Legno /Adamelloski/ – 100 km staza.

13. januar 2018. Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak autobusom iz Passo Tonala u ranim jutarnjim časovima. Transfer od ski centra do aerodroma u Bergamu. Let FR4671 iz Bergama 11:35h. Sletanje na niški aerodrom u 13:20h. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Povratni avio prevoz kompanijom Ryanair na relaciji Niš – Milano Bergamo – Niš sa svim aerodromskim taksama;
Smeštaj u odabranom apartmanu na bazi 7 noćenja/usluga – najam;
Šestodnevni ski pass za ski oblast “Adamelloski” (100 km staza), skijaški kompleks koji čine: Passo Tonale, Ponte de Legno, Presena, Temu –
Ručni prtljag u kabini aviona do max 10 kg težine i max dimenzija 55x40x20cm(visina/dužina/širina) i jedna mala lična torba max dimenzija 35x20x20cm;
Transfer na relaciji aerodrom-smeštaj-aerodrom;
Troškove pratioca grupe;
Troškove organizacije putovanja;

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Boravišna taksa – 0.70 € dnevno (plaća se u agenciji);
Doplata za dodatni prtljag dimezija 119x119x81cm (max težine do 15 kg-50 EUR/do 20 kg-60 EUR) i OPCIONO za skijašku opremu (max težine do 20 kg-80 EUR) – raspitati se u agenciji;
Obavezan depozit za ski karticu od 5 EUR koji se refundira poslednjeg dana skijanja;
Obavezan depozit za najam apartmana (depozit se vraća, sredstva na kartici se odblokiraju prilikom razduživanja apartmana, ukoliko nema oštećenja) – 100 € po apartmanu, plaća se na licu mesta isključivo kreditnom karticom;
Obavezno čišćenje apartmana, cena po apartmanu – 50 eur/dvosobni app, 55 eur/trosobni apartman – plaćanje u agenciji;
Doplata za posteljinu i peškire (opciono, nije obavezno) po osobi – posteljina/10 eur, posteljina, peškiri i kuhinjske krpe – komplet/15 eur;
Međunarodno zdravstveno osiguranje sa ski rizikom – ______din;
Individualne troškove

SKI OPREMA:

Klijenti imaju mogućnost da ponesu svoju ski opremu (skije/štapove/pancerice) i da doplate ski prtljag u avionu po ceni od 40 €/pravac
Klijenti imaju mogućnost da iznajme/rentiraju ski opremu u ski centru , a da tu uslugu rezervišu i plate u agenciji najkasnije 21 dan pre početka putovanja po sledećem cenovniku:

OPIS SMEŠTAJA:

Residence TONALE 3 – Rezidencija je udaljena 300 m od ski lifta “Valbiolo” i oko 450 m od
centra mesta. Rraspolaže jednosobnim i dvosobnim apartmanima za smeštaj gostiju. Gosti rezidencije mogu koristiti besplatan shuttle prevoz do centra ili ski lifta, a najbliža stanica je prekoputa rezidencije, ispred hotela “Sporting”. Najbliža prodavnica je udaljena oko 150 m.

– Jednosobni apartman za 2 do 4 osobe (na dva nivoa) – dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaća             soba sa francuskim ležajem, opremljena kuhinja, kupatilo sa tušem.

– Dvosobni apartman za 4 do 6 osoba (na dva nivoa) – dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, soba u na spratu sa dva singl ležaja ili prostorija sa krevetom na sprat, opremljna kuhinja, kupatilo sa tušem.

[foogallery id=”75918″]

Residence GRAN BAITA – nalazi se na ulazu u ski centar. Raspolaže studijima za smeštaj 2-4 osobe. Gosti rezidencije mogu koristiti besplatan shuttle prevoz do ski lifta. Najbliža bus stanica je udaljena 300 m od rezidencije. Najbliža prodavnica je udaljena oko 150 m.

– Studio za 2-4 osobe – jedna prostorija sa sofom na rasklapanje i krevetom na sprat. Opremljena kuhinja, kupatilo.

[foogallery id=”75936″]

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje – 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Kreditne kartice : Visa, Dina, Maestro, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
Odloženo čekovima građana: 50% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.03.2019. godine bez uvećanja.

POSEBNE NAPOMENE:

Za neskijaše cena se umanjuje 130 € od cene paket aranžmana.
Ukoliko kod rezervisanog turističkog aranžmana i avio karte dođe do promene imena i prezimena putnika, ta promena se plaća 110 EUR (po zvaničnom cenovniku avio kompanije)

OPŠTE NAPOMENE:

Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona,
Besplatni prtljag – 1 (jedan) ručni prtljag po osobi  koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož, pincetu,…) i tečnost preko 100 ml.
Dodatni prtljag koji ide uz doplatu može da teži 15 kg ili 20 kg i plaća se u agenciji pri rezervaciji aranžmana,
Agencija ne snosi odgovornost ukoliko jeklijent prekoračio dozvoljene dimenzije i maksimalnu dozvoljenu težinu prtljaga prilikom čekiranja na aerodromu.
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva na aerodromu, promene satnice letenja aviokompanije, prepreka na autoputu tokom transfera…)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi
Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija. Vremena poletanja i sletanja aviona su data po lokalnim vremenima.
U avionu na navedenoj liniji nisu uključeni obroci.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
MINIMUM ZA REALIZACIJU PROGRAMA PUTOVANJA JE 20 PUTNIKA.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE agencije JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

Organizator putovanja je turistička agencija , licenca OTP 381/2010 izdata od Agencije za privredne registre od 22.02.2010. godine. oraganizator je osiguran  Polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 228880, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 25.01.2017. do 25.01.2018. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije OTP 381/2010 koji su sastavno deo prijave putvanja.

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]