Image default
Lutraki leto 2024

RAMADA LOUTRAKI POSEIDON RESORT 5*, Leto 2023, Grčka

RAMADA LOUTRAKI POSEIDON RESORT 5*

Leto 2023, Grčka

ALL INCLUSIVE ODMOR ZA CELU PORODICU

 DVOJE DECE GRATIS

Kristalno čisto more i bujno zelenilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj. Odlična lokacije sa koje se lako stiže do brojnih istorijsko-arheoloških znamenitosti.

U nestvarnom ambijentu, nadomak gradića Lutraki, smešten je hotel Ramada Loutraki Poseidon Resort.

Lokacija:
U nestvarnom ambijentu, okružen zelenilom, nadomak gradića Lutraki, smešten je hotel Ramada Loutraki Poseidon Resort. Hotel je bungalovskog tipa, gde se smeštajne jedinice kaskadno ređaju do šljunkovite uvale u kojoj je smešten.

Plaža:
Nekoliko manjih šljunkovitih uvala u kojima su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Od trenutka kada je preuzet od strane lanca Ramada hotel je u nekoliko navrata delimično renoviran. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, Nafsika a-la-carte restoran, taverna, lobi bar, bar kod bazena, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, mini-klub, wellness & spa centar, tereni za košarku i tenis. U okviru hotela postoji besplatna Wi-Fi internet konekcija. Mnogi sadržaji zajednički su sa sadržajima hotela Wyndham Poseidon Resort, koji je nalazi u istom kompleksu.

Sobe:
Sve sobe sadrže kupatilo sa toaletnim priborom, fenom za kosu i bade mantilima, LCD TV, klima uređaj, telefon, sef, mini-bar (uz doplatu). Bungalovi su namenjeni za smeštaj dve do tri odrasle osobe, ili dvoje odraslih i dvoje dece (mlađe dete deli ležaj sa roditeljima). U svakoj sobi postoji francuski ležaj ili dva standardna kreveta, dok je  treći ležaj pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Usluga:
All inclusive-doručak,ručak,večera i užina – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

 

 

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA REZERVACIJE I UPLATE U IZNOSU OD 30% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

 

Napomene za smeštaj:
Dodatni ležaj je pomoćni (manji od standardnog).


U cenu putovanja je uračunato: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, boravišne takse u iznosu od 4 evra po sobi/danu koje se plaćaju na licu mesta, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge.

NAPOMENE:
SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU REPUBLIKE TURSKE, O USLOVIMA PUTOVANJA U VEZI SA ZDRAVSTVENIM, CARINSKIM ILI GRANIČNIM FORMALNOSTIMA KOJI VAŽE ZA DRŽAVU ČIJI PASOŠ POSEDUJU, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE.

VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja. Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
Pravila oblačenja u većini hotela za vreme večere u restoranima, za muškarce je obavezno nošenje dugih pantalona , a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
Individualni transfer-putnici koji žele individualni transfer mogu zatražiti takvu uslugu prilikom rezervacije aranžmana. Ova usluga se dodatno plaća.
Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 2.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
Oraginizatot ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA: – Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put – gotovinski, – čekovima građana do 6 mesečnih rata, –
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom), – administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A40, po polisi br. IN-0000003, počev od 01.10.2020. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.
Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs

Licenca OTP 167/2020 od 01.02.2020.
Kategorija licence A 40

 

Ocenite aranžman
[Total: 8 Average: 5]