Image default
Alanja hoteliAlanja leto 2024

Simply Fine Alize 4* , Alanja leto 2024

ALANJA LETOVANJE 2024, letovanje 2024

Simply Fine Alize 4*

Lokacija: Simply Fine hotel Alize nalazi se u oblasti Oba u Alanji, renoviran objekat poslednjih godina. Od hotelske peščano-šljunkovite plaže, do koje se prelazi ulica, udaljen je 200 m. Ležaljke i suncobrani se koriste bez doplate. Od centra Alanje udaljen je 4 km, a od aerodroma Antalija 130 km. Hotel je gradskog tipa.Hotel bez obzira to je gradskog tipa, okružen je zelenilom.

Sobe: Simply Fine hotel Alize raspolaže sa 109 smeštajnih jedinica, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), klima uređaj i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe u kojima se nalaze bračni ili 2 single ležaja (treći ležaj je pomoćni ležaj). Mogu imati pogled kopno ili bočni pogled more.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana gostima Simply Fine Alize hotela na raspolaganju su 3 bara od kojih je jedan kraj bazena. Od ostalih sadržaja hotel ima usluge lekara na poziv, servis za pranje i peglanje veša, parking i wi fi u javnim prostorijama.

Sport i zabava: Simply Fine hotel Alize u svojoj ponudi ima spoljašnji bazen sa delom za decu. Ljubitelji sportskih aktivnosti mogu se razonoditi igrajući stoni tenis, dok na gradskoj plaži uz doplatu mogu uživati u raznim sportovima na vodi.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Hotel Titan Select 5* – Turska Leto 2023

nikola

Hotel Gardenia**** – Alanja 2023 , Turska letovanje 2023

nikola

Ramira City Hotel 3*, Alanja, Leto 2024

nikola