Image default
Nova godina 2024nova godina najbolje ponudeNovogodisnja Putovanja

Solun -Agia Triada Nova Godina 2024 sa novogodišnjom večerom

Solun – NOVA GODINA

SOLUN

Termin putovanja:  29.12.2023./ 1.1.2024.

4 dana/2 noćenja sa doručkom u Agia Triadi 

Organizovan docek Nove Godine sa muzickim programom

 

Solun- glavni grad oblasti Makedonija. Drugi grad po veličini u Grčkoj. Ime je dobio po rođenoj sestri Aleksandra Makedonskog Tesaloniki. Solun je oduvek bio raskrsnica civilizacija, mesto gde se susreću Istok i Zapad, mešavina velikih kultura i religija. Danas je to grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasledjem i mediteranskom klimom…..

Agia Triada je udaljena od Soluna oko 30 km, do kog se lako i brzo iz grada može stići redovnom linijom gradskog autobusa (cena karte oko 1,5eur) ili brodskom linjom od Soluna do Agia Triade (cena karte oko 3,5eur). Udaljenost od solunskog aerodroma je 14km. Peščana plaža je duga nekoliko kilometara i nagrađena je plavom zastavom, garantom čistoće mora i uređenosti plaža. Na plaži postoji sve što je potrebno za prijatan odmor: ležaljke, suncobrani, tereni za odbojku, dečija igrališta i bezbroj taverni, restorana i barova. Plaža je većim delom peščana sa plitkim i postepenim ulaskom u vodu. Bez obzira na blizinu grada, voda je izuzetno čista i leti veoma topla. Neki delovi Agia Triade su posebno interesantni u večernjim časovima kada sve oživi i kada se meštanima pridruže i mnogobrojni gosti.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 155 €

U cenu aranžmana uračunato:

– prevoz autobusom visoke turističke klase (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama iz programa putovanja – smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom u Apart. hotelu Grand u Agia Triadi, u 1/2 i 1/3 studijima sa sopstvenim kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom – organizovan docek Nove godine u restoranu u Perei, udaljena je 4,4 km od Agie Triade (svecana vecera uz muziku i jedno pice) – obilazak grada u pratnji stručnog vodiča – stručno turističko vođstvo puta – organizacioni i drugi troškovi agencije U cenu aranžmana nije uračunato: • doplata za 1/1 sobu iznosi 30 € po osobi, • obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika a za fakultativne izlete neophodan je minimum od 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana do polaska • 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% odloženo dva meseca nakon putovanja čekovima građana BEZ KAMATE (dospeće rata 15, 30 u mesecu) • celokupan iznos do 6 mesečnih rata za korisnike Banka Intesa kartica (VISA, MASTER, AMERCAN EXPRESS ) •

POPUSTI: -deca 2-12 god. U pomoćnom ležaju imaju popust 10 evra NAPOMENA

– Polasci iz Subotice ,Bačke Topole, Sombora, Kule,Vrbas,Odzaka,Zrenjanina,šabca,Sremske Mitrovice,Rume….uz doplatu 10 evra

Program zaveden pod rednim brojem 50, Docek Nove godine u Solunu – 25.10.2023. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja OTP licenca 134/2021 , kategorija A, usaglašeni sa Yuta standardima. Min. Broj putnika za realizaciju je 45. U slučaju manjeg broja putnika agencija zadržavo pravo otkaza aranžmana, najkasnije 5 dana pred polazak.

 

 

..

Program putovanja
29.12. Novi Sad – Solun Polazak iz Novog Sada, sa parkinga kod ATP Vojvodine, Sentandrejski put 9 u vecernjim casovima, polazak iz Beograda. Noćna vožnja preko Severne Makedonije prema Solunu…

30.12. (Prvi dan) Solun- Zejtinlik-Agia Triada

Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, crkva sv. Sofije, sv. Dimitrija, Aristotelov trg. Nakon toga se obilazi čuveno vojničko groblje Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu i poseta fabrici kože. Tsimiski – glavna gradska šoping ulica nalazi se u središtu ovog prostora i ispunjena je prodavnicama svetski poznatih marki kao što su Zara, H&M, Massimo Dutti, Diesel, Intimissimi, a osim ovih radnji, ovde je smešteno i nekoliko višespratnih robnih kuća – Nottos Galleries, Fokas, Kanellopoulos, Fenafresh i Plateia. U ovim velikim robnim kućama osim prodavnica nalaze se i restorani, kafei i drugi zabavni sadržaji. Slobodno vreme. Nakon obilaska odlazak do Agia Triade i smeštaj u Apart. hotel “Grand”. Noćenje.

31.12. (Drugi dan) Slobodno vreme I priprema za organizovan svecani docek Nove godine

Doručak. Posle doručka slobodno vreme I priprema za novogodisnju proslavu. Organizovan prevoz do Peree, do restorana gde je organizovan docek uz svecanu veceru I bogat muzicki program. Povratak u Agia Triadu. Noćenje.

01.01. (Treci dan) Slobodno vreme I popodnevni povratak za Srbiju

Doručak. Posle doručka slobodno vreme I polazak za Srbiju u poslepodnevnim satima…

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Milano,Nova godina 2024

nikola

Alzas i Švarcvald, Nova godina 2024

nikola

Ljubljana, Nova godina 2024

nikola