Image default
Sokobanja apartmani srbija letovanje 2024

Vila Breza , Sokobanja , Letovanje 2021 , Srbija Odmor

Vila BREZA Sokobanja

Letovanje u Srbiji u vili BREZA

Vila Breza je objekat renoviran za letnju sezonu 2020. i prve goste primiće u julu mesecu. Smeštena je na odličnoj lokaciji, u najlepšoj ulici u Sokobanji, čuvenoj ulici Breza, na svega 180 m od najlekovitijeg izletišta i parka “Borići” i 350 m od centralnog mermernog šetališta.

Vila Breza raspolaže moderno opremljenim smeštajnim jedinicama iz kojih se pruža jedinstveni pogled na planine Rtanj i Ozren, velikim dvorištem oko samog objekta smeštenog u hladu breza, jelki, ali i vremešnih stabala kajsije i jabuke, ceo kompleks predstavlja zelenu oazu namenjenu odmoru i uživanju gostiju.

Vila Breza svojim gostima na raspolaganje stavlja 7 modernih i luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica: tri studija za smeštaj 2-3 osobe i četiri apartmana za smeštaj 2-4 osobe.

Sve smeštajne jedinice su raspoređene na 4 nivoa i to:

Visoko prizemlje: studio (2) i lux apartman 2+2
Prvi sprat: studio (2) i lux apartman 2+2
Drugi sprat: standard apartman 2+2 i apartman 2+2
Potkrovlje: Eco studio 2+1
Gostima je na raspolaganju besplatan bežični Internet. Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja). Parking vozila gostiju moguć je na ulici, ispred same vile.

OPIS:
Sve smeštajne jedinice su opremljene potpuno novim nameštajem.

Visoko prizemlje
• Lux Apartman za 4 osobe br.1 – potpuno novi apartman, sastoji se dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om i spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
• Lux Studio za 2 osobe – br.2 – potpuno novi studio, opremljen novim nameštajem i sastoji se iz dve prostorije i to ulaznog dela sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica), odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom. Terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na dvorište.

Prvi sprat
• Lux Apartman za 4 osobe – br.3 – potpuno novi apartman, sastoji se iz dnevnog boravka sa dvosedom na razvlačenje, TV-om, spavaće sobe sa dva ležaja, opremljene kuhinje (frižider, indukciona ploča, mini pećnica, aspirator) i potpuno novog kupatila sa tuš kabinom i fenom za kosu. Veliki balkon sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj.
• Lux Studio za 2 osobe – br.4 – potpuno novi studio, sastoji se iz dve prostorije, ulaznog dela u sa mini kuhinjom (mini hotelski frižider, indukciona ploča i mini pećnica) i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om i potpuno novim kupatilom i tuš kabinom. Terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na dvorište.

Drugi sprat
• Apartman za 3-4 osobe – br.5 – sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i garniturom na razvlačenje, LED SMART TV-om i odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem, renoviranog kupatila sa tuš kabinom, manja terasa sa garniturom za sedenje i pogledom na Rtanj .
• Apartman za 3-4 osobe BT (bez terase) – br.6 – sastoji se iz tri dela: manjeg ulaznog dela u kome je smešten standardni singl ležaj sa fiokom na razvlačenje, kuhinjskog dela sa trpezarijskim stolom i odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, LED SMART TV-om, renoviranog kupatila sa tuš kabinom. Apartman nema terasu.

Potkrovlje
• Eco studio za 2-3 osobe – br.7 – kompletno renovirano potkrovlje sastoji se iz dva dela, ulaznog dela sa stepeništem i terasom i velikog boravka sa kosinama u kome se nalaze dva ležaja, sofa na rasklapanje, LED SMART TV , trpezarijski sto, mini kuhinja i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Tearsa sa garniturom za sedenje i jedinstvenim pogledom na Rtanj. Napomena: Deo studija je pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 190 cm!

IZLETIŠTA U BLIZINI OBJEKTA:

Izletište i park “Borići” je najlekovitije kako za decu tako i za odrasle osobe. Po najnovijem merenju količine anjona u vazduhu, u Borićima je zabeležena nejveća koncentracija negativnih jona pa se ovo izletište preporučuje za obolele od astme, bronhitisa ili bilo koje vrste bolesti disajnih organa (respiratornih puteva). Borići se nalaze na brdu pokraj Specijane bolnice Sokobanja i šumske uprave iznad Vrela i letnje pozornice Vrelo. Samo izletište je u brovoj šumi, a na izletištu postoje lepo uredjena mesta za sedenje, kafeterija i park koji je uređen dečijim spravama za igranje. U toku turističke sezone, ovo mesto je najposećenije od svih izletišta i lekovitih mesta u Sokobanji i njenom okruženju.
VAŽNA NAPOMENA:

Većina fotografija samog objekta i smeštajnih jedinica su kompjuterski obrađene i moguća su određena manja odstupanja prilikom uređenja enterijera, koja svakako neće uticati na kvalitet boravka gostiju.

za uvećani prikaz klikom na enovnik ispod

 

Legenda: Eco studio– studio u tavanu, veći deo pod kosinama, ne preporučujemo osobama visine preko 185 cm

Cena aranžmana obuhvata:
• Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

Cena aranžmana ne obuhvata:
• Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje 20 dinara po osobi dnevno (plaća se na recepciji).
• Prevoz
• Individualne troškove

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine;
Preko računa uz profakturu izdatu od strane For You Putovanja;
Administrativnom zabranom – BEZ UVEĆANJA: u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2020. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima For You putovanja  imaju potpisan ugovor o saradnji);

REZERVACIJE: 066 5 560 001 ; 018 560 001 info@foryou.rs

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Park apartmani , Soka Banja, Srbija, Odmor u Srbiji , Leto 2020

nikola

Hotel Sunce ★★★★,Odmor u Sokobanji,Poseti Srbiju,Banje Srbije

nikola

Grand Apartmani, Sokobanja, Srbija , Letovanje 2021

nikola