Image default
Pefkohori leto 2024

vila Eolos u Pefkohoriju , Leto 2024 ,Grčka Leto

 

Vila Eolos

Pefkohori Apartmani

Letovanje Pefkohori 2024

LETO GRČKA 2024- APARTMANSKI SMEŠTAJ 

Vila Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 20m udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i apartmana, smeštenih u niskom prizemlju. Smeštajne jedinice su trokrevetni studiji/apartmani, koji imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno), TV-om, fenom i sefom (uz doplatu na licu mesta: 10 dana – 15€, 15 dana – 20€). Za goste vile korišćenje ležaljki i boravak na bazenu podrazumevaju korišćenje usluge pool-bara i to po principu porudžbine bilo kog pića ili sendviča (u ponudi su sve vrste kafa, bezalkoholnih i alkoholnih pića, sladoledi, pice, sendviči i sl.) Radno vreme bazena je svakog dana od 10:00 do 19:00, dok je bar otvoren do 23:00 (ili duže ako ima gostiju). Vila Eolos nema sopstveni parking.

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]

Proverite i ovo...

vila Petridis – Najam Аpartmana – Leto 2024 – Pefkohori

nikola

Pefkohori Letovanje, vila Tasos & Despina

admin

vila Yiannis beach house ,Letovanje Grčka 2024, Pefkohori

nikola