Image default
Zlatibor smestaj 2022

Zlatibor 2021 – Odmaralište Dunav 4*

Zlatibor ZIMA 2021

 ZIMOVANJE 2021 Zlatibor

Odmaralište DUNAV

[tabby title=”Zlatibor”]

Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1.500 m, 238 km od Beograda. Najviši planinski vrhovi su: Tornik (1.496 m) i Čigota (1.422 m). Zahvaljujući specifičnoj klimi i vazdušnim strujanjima – kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovde, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.

Udaljenost od Beograda : 230km od Niša 260km

KAKO DO CENTRA: Beograd – Čačak – Požega – Zlatibor

Skijalište Zlatibor

[tabby title=”Opis”]

Odmaralište Dunav 4* – Zlatibor

Odmarališe Dunav je smešteno u samom srcu Zlatibora, okružen borovom šumom. Odmaralište čine četiri jedinstvene celine: 1. smeštajni deo – sobe 2. restorani i barovi 3. kongresni kapaciteti 4. wellness.

Opis Smeštaja:

Sobe: Sobe su napravljene u modernom i jednostavnom stilu, tako da će vam boravak biti prijatan i opuštajući. Obezbeđena je apsolutna privatnost, kao i svakodnevno održavanje prostora. Sve sobe sadrže: wi-fi, telefon, TV, set za kupanje, fen, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti priliikom rezervacije).

Apartmani: Apartmani se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim ležajem i dnevnog boravka. Pastelna boja nameštaja i celokupnog prostora vrlo lepo ide uz odmor i prijatan boravak. Svi apartmani sadrže: kuhinja sa mini barom, TV, Wi-fi, telefon, fen, set za kupanje, usluga posluživanja u sobama, parking mesto (najaviti prilikom rezervacije).

Sadržaj/Usluge:

Wellness i fitness centar, bilijar sala, internet caffe. U okolini su izgrađeni sportski tereni, fudbalski i teniski, velika sportska hala, kao i otvoreni i zatvoren bazen. U neposrednoj blizini odmarališta nalaze se ski-lift i skijaški teren, a šume su ispresecane trim stazama. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima, diskotekama i pijacom.Dečija igraonica.

Ishrana: Gosti odmarališta mogu uživati u domaćoj i internacionalnoj kuhinji i specijalitetima domaće kuhinje po principu a la cart usluge u okviru restorana kapaciteta 110 osoba. U restoranu se služe i pansionski obroci sa izložbenog stola, a pored gostiju odmarališta, ovaj restoran mogu koristiti i ostali posetioci Zlatibora. Poseban deo restorana čini VIP sala koja se izdaje i za banketegde je na raspolaganju max 16 mesta

Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.

Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.

U prijatnom ambijentu, očekuje vas udobnost i jednostavnost koji podsećaju na pravi planinski užitak Zlatibora, bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili poslovno.

Na najlepšoj lokaciji Zlatibora, gosti mogu odabrati sledeći smeštaj:

Apartmani 50 m2 (max 3 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.

Pogodni za porodice ili parove koji žele premium komfor našeg Odmarališta .

APARTMANI MALI

Dimenzija 30 m2 (max 2 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.

Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodne za porodice ili društvo.

SOBA SA FRANCUSKIM I POMOĆNIM LEŽAJEM

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Francuski ležaj + sofa , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za porodice.

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za parove sa starijim detetom.

SOBA SA FRANCUSKIM I POMOĆNIM LEŽAJEM

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Francuski ležaj + sofa , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za porodice.

Dimenzija 12 m2 (max. 2 odrasle osobe + 1 dete).

Dva zasebna odvojena ležaja koja se spajaju u francuski ležaj + kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogled ka šumi.

Pogodna za individualce, parove i parove sa malim detetom

Dimenzija 12 m2 (max 2 odrasle osobe).

Dva zasebna odvojena ležaja i kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za individualce, goste koji poslovno borave na Zlatiboru, a manju pažnji obraćaju na pogled iz sobe i komfor smeštajne jedinice.

[tabby title=”Cene”]

[tabby title=”Fotografije”]

[tabby title=” Program Putovanja”]

HB-polupansion (doručak i večera), BB – noćenje sa doručkom
Napomena: doručak 650,00 dinara uključen u cenu, večera 850,00 dinara uključena u cenu polupansiona, ekonomy
sobe: 101, 102, 105, 201 i 202.
USLOVI BORAVKA ZA DECU:
 deca do 7 godina ne plaćaju boravak u hotelu, u pratnji dve punoplative osobe
 deca od 7-12 godina plaćaju doplatu pd 1.300 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, doplata za večeru ili ručak 400,00
dinara po obroku dnevno
 roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu ili drugi dokument deteta na recepciji.
DOPLATE, USLOVI I POGODNOSTI:
 boravišna taksa po osobi/dnevno – 120,00 dinara, za decu od 7-15 godina 60,00 dinara, plaćanje na licu mesta
 osiguranje 10,00 dinara dnevno/po osobi – plaćaju svi, plaćanje na licu mesta
 u cenu je uključeno korišćenje wellness-a, fitness sale i Internet
 krevetac za bebe – dostupan na zahtev
 doplata za 3 ili 4 odraslu osobu u apartmanu 2.600 RSD, dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, polupansion 3.450 rsd
 doplata za pansionski ručak 850,00 dinara
 doručak, ručak i večera se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju, u suprotnom gost bira pansionski
obrok na osnovu ankete
 dnevni odmor se naplaćuje 2.000 RSD po osobi. Vreme korišćenja dnevnog odmora je od 10-18h
 U slučaju promene na monetarnom tržištu I tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cene.
Plaćanje gotovinom ili platnim karticama, 40% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 15 dana do pred put.

Uz ovaj cenovnik važe opti uslovi putovanja , licenca OTP 182/2010 od 10.02.2010. godine

[tabbyending]

 

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Smeštaj Zlatibor, Letovanje u Srbiji, Konačište SUNCE

nikola

Smestaja na Zlatiboru 2021- Brvnare Mir

nikola

Konačište Kristal, Zlatibor,Odmor u Srbiji, Proleće i Leto 2021

nikola