Image default
Kopaonik zimovanje 2024

Apartmani Jaram vile – Kopaonik 2023

APARTMANI JARAM VILE

KOPAONIK ZIMOVANJE 2023

Jaram Vile su kompleks koji čine četiri vile: Anastasija, Jelena, Simonida i Teodora. Locirani su na samoj ski stazi Karaman i Jaram odakle su povezane sa čitavom mrežom skijališta Kopaonik. Od centra Kopaonika su udaljeni 2,5 km. U okviru kompleksa nalazi se i restoran gde se može uplatiti pansion. Sve vile, kao i restoran, međusobno su povezani toplom vezom.

Vile i apartmani su ekskluzivno opremljeni: drvena stolarija, kovano gvožđe, kamini, hrastov parket, tople veze u celom kompleksu, video nadzor, smart card brave, fan cool klimatizacija, podno grejanje, prostrane skijašnice, veliki podzemni parking kao i otvoreni parking.

Jedinstvena atmosfera u okruženju snega i borove šume a na samoj stazi pružiće vam nezeboravan ugođaj i pravi odmor.

Restoran: U okviru kompleksa se nalazi restoran u kome je moguće uplatiti pansion.

Sadržaj apartmana:

Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima. Postoji mogućnost smeštaja 1-5 osobe. Apartmani se sastoje od jedne ili dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, kupatila sa tuš kabinom,TV sa kablovskom televizijom, kamin, Wi-Fi, Fen za kosu, peškiri, posteljina. Studiji se sastoje iz jedne prostorije, kuhinja je šankom odvojena od spavaćeg dela. Svaki apartman pored skijašnice poseduje i parking mesto u garaži iz koje se direktno može pristupiti apartmanima.

Standardni sadržaj apartmana:

• Kupatilo sa tuš kabinom
• Kompletno opremljena kuhinja
• Kamin
• TV sa kablovskom televizijom
• Wi-Fi
• Drvena stolarija od ariša
• Hrastov parket
• Granitna keramika
• Fen za kosu, peškiri, posteljina

Apartman S-01 Lux

Ima spavaću sobu sa bračnim ležajem koji se može razdvojiti i u dva singl ležaja (a može i biti spojen mehanizmom da se kreveti ne razdvajaju), u dnevnoj sobi ima bračni krevet plus trosed na razvlačenje za još dve osobe.

Apartman T-07 Lux

Udoban i komforan apartman sa prostranom kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i dve spavaće sobe sa francuskim ležajem, gde svaka soba ima svoj TV uređaj i zasebnu kontrolu grejanja. Apartman ima 50m2 i u njemu se komotno mogu smestiti 4 osobe.

Studio S-04

Svetao, prostrani studio sa kuhinjom koja je šankom odvojena od sobe. Studio ima 32m2 i pored velikog francuskog ležaja, u njemu se nalazi i udobna sofa sa mehanizom (širina 140) tako da se mogu smestiti tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece.

 

 

 cene u pripremi

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. 3

AVANSNO:
– Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge.

NA RATE:
– Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Srebrna Lisica – Kopaonik 2023 – Zima 2023

nikola

Hotel Mount – Kopaonik 2023

nikola

Nebeske Stolice 1 – Kopaonik – Zima 2023

nikola