Image default
Nova godina 2024

Azurna obala,Nova godina 2024

AZURNA OBALA – NOVA GODINA 2024

Azurna obala uz obilazak: Nice, Sirmionea, San Rema
Fakultativno: Antib, Kan, Monako, Monte Karlo
29.12.2023 – 03.01.2024.
6 dana / 4 noćenja, autobusom
Polazak iz Čačka, Kraljeva, Beograda bez doplate
Polazak iz Kragujevca, Novog Sada, Trstenika, Vrnjačke Banje, Valjeva, Užica, Požege i Niša uz doplatu

NICA se nalazi u regionu Provansa-Alpe-Azurna obala, na Azurnoj obali (La Cote d`Azur). Najveće je naselje Rivijere, i 5. grad u Francuskoj po veličini, a 2. na francuskoj sredozemnoj obali, iza Marseja. Nica je administrativni, poslovni i kulturni centar Azurne obale. Veoma je značajna turisticka destinacija, 2. je grad u Francuskoj po veličini smeštajnih kapaciteta, sa 4500 m plaža, najposećeniji je grad Rivijere i 2. u Francuskoj po učestalosti turističke posete, posle Pariza. Ima preko 200 hotela i 15.800 apartmana.

 

 

AZURNA OBALA NOVA GODINA
Redovna cena aranžmana 359€
FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA – 299€ do 15.11.
-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

.

PROGRAM PUTOVANJA (Azurna obala Nova Godina):

1.DAN: Čačak – Beograd – Vićenca (program Azurna obala Nova Godina)
Polazak iz Čačka u 05:00, iz Beograda u 08:00. (tačno vreme polaska javlja organizator putovanja najkasnije dan pred polazak na putovanje). Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, putovanje pored Trsta, Venecije i Padove. Dolazak i smeštaj u hotel u okolini Vićence u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN: Vićenca – Sirmione – Nica (program Azurna obala Nova Godina)
Doručak. Polazak iz hotela u 08:00 h, vožnja do živopisnog gradića Sirmione na obali jezera Garda. Šetnja do starog grada – utvrđenja Skaliđerijevih I kraće slobodno vreme za kafu i šetnju. Nastavak putovanja, vožnja pored Breše i Kremone a potom duž Ligurske – Cvetne obale. Ulazak u Francusku u popodnevnim satima, dolazak u Nicu – kraljicu Azurne obale. Odlazak u hotel, smeštaj. Večernji obilazak grada – pešačka zona ulice Žan Medsen, trg Masena, izlazak na Englesko šetalište, stari deo grada, hotel Negresko… Slobodno vreme u pešačkoj zoni. Noćenje.

3.DAN: Nica – Antib – Kan – Nica (program Azurna obala Nova Godina) – DOČEK NOVE GODINE!
Doručak. Fakultativni izlet – živopisni Antib sa tvrđavom Kare, stari grad i Pikasov muzej gde se čuvaju slike, crteži i keramika koje je u Antibu stvarao veliki umetnik. Kan – grad filma i svetskog glamura sa starim gradom i kulom Suke, Gradska kuća, Festivalska palata, Kroazeta, Srpska ulica, hotel Karlton. Povratak u Nicu u kasnim popodnevnim satima, slobodno vreme za pripremu za doček Nove godine. Fakultativni doček u Monte Karlu na trgu Kazino ili u Božićnom selu u luci La Konadmin uz muziku, svetlosne efekte I veliki vatromet u ponoć. Povratak u Nicu u posleponoćnim satima. Noćenje. SREĆNA NOVA GODINA!

4.DAN: Nica – Ez – Monako – Monte Karlo – Nica (program Azurna obala Nova Godina)
Doručak. U podnevnim satima polazak na fakultativni izlet – selo Ez i obilazak fabrike esencija parfema I kozmetike Fragonar. Vožnja za Monako živopisnim lokalnim putem sa najlepšim pogledom na Vilfranš i Bolije, mondenska letovališta. Obilazak minijaturne Kneževine: Okeanografski muzej (spolja), deo Egzotičnog vrta, crkva Svetog Nikole, palata Grimaldijevih, vidikovac. Preko luke La Kondamin odlazak u Monte Karlo, šetnja do čuvenog Kazina, hotela i kafea Paris. Slobodno vreme. Povratak u Nicu i slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN: Nica – San Remo (program Azurna obala Nova Godina)
Doručak. Izlazak iz hotela, slobodno vreme do 14:00h kada je predviđen polazak iz Nice. Odlazak za Italiju – San Remo, šetnja do Kazina, Ruske crkve i starog grada. Nastavak putovanja, vožnja preko Italije, noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. DAN: San Remo – Beograd – Čačak (program Azurna obala Nova Godina)
Dolazak u Beograd/Čačak u prepodnevnim satima. Kraj programa.

Način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje: 30 % prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja;
– Odloženo plaćanje na rate: 40 % prilikom rezervacije, ostatak ( 60% ) na 3 jednake mesečne rate čekovima građana, realizacija svakog 10. ili 20. u mesecu;

Aranžman Azurna obala Nova Godina obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja.
– Smeštaj u hotelu u Nici 2*/3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (slano – slatki buffet) u 1/2 i 1/2+ 1 sobama ( trokrevetne sobe isključivo na UPIT),
– Smeštaj u hotelu 3* u okolini Vićence na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni),
– Usluge licenciranog vodiča,
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Azurna obala Nova Godina ne obuhvata:
Fakultativne izlete
– Ez, Monako, Monte Karlo – 25€ ,
– Doček Nove godine u Monte Karlu – 20€
– Antib i Kan – 25€
– Ulaznice za muzeje i lokalitete,
– Hotelske takse (3€ po noćenju, plaća se na recepciji),
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 150€ (isključivo na UPIT!)
– Doplata za transfer iz Kragujevca, Užica, Trstenika i Vrnjačke Banje 1500 RSD, iz Požege 1000 RSD ( minimalan broj za realizaciju transfera je 4), iz Valjeva 1 500 RSD (minimalan broj za realizaciju je 2) za polaske iz Niša 25€ i Novog Sada 25€ (bez ograničenja u broju putnika),

– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putniika

 

NAPOMENA: *Sve cene fakultativnih izleta u programu Azurna obala Nova Godina podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju.

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

*CENE FAKULTATIVNIH IZLETA NISU GARANTOVANE I ZAVISE OD INFLATORNIH KRETANJA KOJA SU U EVROPI UČESTALA OD 2022. GODINE. INO PARTNER I AGENCIJA ZADRŽAVAJU PRAVO PROMENE CENA FAKULTATIVNIH IZLETA DO POČETKA REALIZACIJE PUTOVANJA. UKOLIKO PUTNIK NE ŽELI DA PRIHVATI PROMENU CENE FAKULTATVNOG IZLETA NIJE U OBAVEZI DA UPLATI ISTI.
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Sarajevo Nova godina 2024

nikola

Ohrid Nova godina 2024

nikola

Mostar,Trebinje,Sarajevo, Nova godina 2024

nikola