Image default
Bansko 2025 Rane RezervacijeBansko hoteli 4*Bansko Hoteli Zimovanje 2025Bansko zima 2025Bansko zimovanje 2025

BANSKO 2024 HOTEL ZARA 4*

 BANSKO 2024,

Bugraska zimovanje  2024

ZARA  ****

Lokacija: Hotel Zara je otvoren 2014 god. Hotel je od gondole, do koje je oraganizovan prevoz udaljen je 900 m, a od starog (etno) centra mesta 800 m.

Sobe: Hotel Zara ima ukupno 89 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije na raspolaganju su standard i deluxe sobe kao i aprartmani sa jednom odvojenom spavaćom sobom. Sve sobe i apartmani u svom sastavu imaju kupatilo, TV, telefon, sef, frižider, i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Zara se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi-Fi j edostupan u celom hotelu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Zara nalazi se spa centar. U okviru spa centar gostima su na raspolaganju bazen sa odvojenim delom za decu, parno i tursko kupatilo i sauna. O najmlađim gostima brine se tim animatora, a u igraonici dostupne su video igrice, bilijar, stoni tenis i pikado.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, đakuzija, Wi-Fi, prevoz do gondole.

 

 • Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi(deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
 • Doplata za sef – 4 EUR dnevno / plaćanje na recepciji
 • Doplata za krevetac – 5 EUR dnevno / plaćanje na recepciji
 • Parking (u zavisnosti od raspoloživosti) – 5 EUR dnevno / plaćanje na recepciji
 • Obavezne doplata za božićnu večeru 25.12. – (odnosi se na smenu 23.12. / 30.12. kada je Božić u Bugarskoj): odrasli 20 eur / deca od 4 do 11.99 godina 10 eur.
 • Obavezna doplata za novogodišnju večeru u holu: odrasli 70 eur / deca od 4 do 11.99 godina 35 eur.
 • Klijenti će dobiti ručak 01.01. umesto standardne večere 31.12.

Potvrda rezervacije 24 do 48h od momenta uplate avansa

Sve cene na sajtu su informativnog karaktera validni su samo štampani ili poslati emailom cenovnici u PDF formatu.

Nije moguća naknadna promena imena i prezimena putnika a u slučaju dozvoljavnja od strane hotela  promene imena obračunava se po novim cenam koje su u trenutku promene / važi za rezervacije sa uključenim popustima !!! U slučaju otkaza aranžmana, hotel zadržava kompletnu sumu !!

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA KLIK ZA PREUZIMANJE 

CENE U FAZI AZURIRANJA TOKOM PRAZNIKA nove cene od 15.01 

POŠALJITE UPIT

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Smeštaj u hotelu/app po izboru;
 • Navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge;
 • Usluge predstavnika agencije u Banskom i troškove organizacije aranžmana.

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Boravišnu taksu 1 eur dnevno po osobi, obavezno plaćanje u agenciji (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse);
 • Ski pass;
 • Autobuski prevoz;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – za skijaše preporučujemo doplatu za ski rizik.

Prvi dan: Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji
(ulazak u sobe je posle 14:00h).
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za
individualne aktivnosti.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje
hotelskih soba do 10:00h. Povratak sa destinacije.

CENE UKLJUČUJE 
Cenovnik koji se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija i/ili smeštajni objekat, datum prijave, datum odjave i broj osoba) je sastavni deo programa putovanja.
– rezervisane i potvrđene usluge u izabranoj smeštajnoj jedinici prema opisu
– korišćenje hotelskih sadržaja prema opisu
– boravišne takse, koje se razlikuju od hotela do hotela i iznose od 1eur dnevno po osobi, do 5-7 eur za ceo boravak po osobi.
– uslugu agencijskog predstavnika (inopartnera)
– organizaciju putovanja

CENA NE UKLJUČUJE 
– putno zdravstveno osiguranje. Preporuka turističke agencije e da putnik poseduje navedeno osiguranje, uz pokriće za Covid 19, a dodatno i skijaši za ski rizik.
– ski pas i/ili druge ski usluge
– usluge za koje je predviđena doplata na licu mesta (parking, baby cot…)
– fakultativne izlete po cenovniku našeg inopartnera na konkretnoj destinaciji koji se plaćaju u
valuti domicilne zemlje na licu mesta.
– u većini objekata za boravak na dan 25.12. obavezna je doplata za Božićnu večeru.
– u većini objekata za boravak na dan 31.12. obavezna je doplata za Novogodišnju večeru.
– individualne troškove

Cene su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano za konkretne ponude). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.
1. Gotovinom – 40% avans, ostatak 15 dana pred put.
2. Platnim karticama – Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. Preko računa – uplata na račun agencije
Turistička agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine
ponude (first minute, last minute, specijalne akcije, ograničene ponude i sl.).

Hotel:
Svi opisi, fotografije i podaci o smeštajnim objektima su preuzeti sa zvaničnih internet prezentacija ili dobijeni od lokalnih partnera. Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti ni relevantne. Smeštajni objekti zadržavaju pravo da usled objektivnih okolnosti izmene ili ukinu neke od sadržaja/usluga, posebno u vezi Covid 19, bez prethodne najave organizatoru putovanja. Kategorizacija smeštajnih objekata odgovara lokalnoj kategorizaciji koju propisuje nadležno Ministarstvo zemlje putovanja. Hoteli koji poseduju besplatni parking ne mogu garantovati mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta. Hotelijer zadržava pravo promene poslovne politike i naplate dodatnih sadržaja (klima, WIFI, parking, korišćenje skijašnice, sef, wellness i spa i sl.), koji su prilikom objavljivanja programa putovanja bili besplatni, za šta organizator putovanja ne može preuzeti odgovornost i ne može uticati na poslovnu politiku hotelijera. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola. Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu Organizatora putovanja www.tiara.rs i predstavljaju sastavni deo ovog programa.
Smeštaj:
Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od turističke agencije, dok o raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji. Kasni dolazak (late arrival) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji. Hoteli čuvaju sobe do 18h po lokalnom vremenu nakon čega imaju pravo da izdaju sobu, ukoliko drugačije nije najavljeno. Pravila oblačenja (dress code) su obavezna za vreme obroka u svim hotelima od 3* do 5*, ukoliko drugačije nije naznačeno i dozvoljeno u svakom pojedinačnom hotelu.

U najvećem broju smeštajnih objekata u smeštajne jedinice se ulazi posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 10:00 h poslednjeg dana boravka. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu. U svim hotelima dodatni-pomoćni kreveti rade se na upit. Skrećemo putnicima pažnju da su pomoćni kreveti manjih dimenzija od standardnih, obično drvene ili metalne kontrukcije ili na razvlačenje i da mogu bitno uticati na komfor u smeštajnoj jedinici. Hoteli u Bugarskoj vrlo često imaju kupatila koja su opremljena sa tuš slivnikom, bez tuš kabine ili kade. U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste Organizatora putovanja i predstavnika lokalne partnerske agencije prvog dana boravka.
Kontakt telefon lokalne partnerske agencije naveden je na vaučeru. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici, objektu ili prevoznom sredstvu dužan je troškove prouzrokovane istom nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
Covid 19:
Shodno trenutnoj situaciji i merama prevencije obaveštavamo putnike da su sve zemlje usvojile protokole o pojačanoj higijeni u smeštajnim objektima. Mere su usklađene sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije.
Radi sprovođenja određenih mera, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnost da pojedine servise u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima i barovima obustave u celosti. U opisima smeštajnih objekata i kapaciteta iz ponude turističke agencije Tiara Travel, nalaze se informacije preuzete sa zvaničnih internet stranica ili od lokalnih partnera, predviđenih za 2023. godinu u momentu objavljivanja programa. Svi ugostiteljski objekti zadržavaju pravo korekcije servisa i usluga tokom čitave sezone. Informacije su promenljivog karaktera, te se pojedini načini pružanja usluge ne mogu garantovati i ne mogu biti kasnije predmet reklamacije, jer se sprovode u cilju zaštite i bezbednosti gostiju i zaposlenih.
Za decu:
Deca 0-1,99 godine nemaju svoj krevet, dele sa odraslima. Krevetac za bebe se radi na upit i dodatno se plaća u većini hotela. Molimo putnike da se o cenama i uslovima najma kreveca informišu u agenciji. Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti tačan datum rođenja dece koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.

Putna dokumenta:
Svi putnici, državljani Republike Srbije, koji poseduju biometrijske pasoše mogu putovati u Bugarsku bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja (minimum 90 dana nakon povratka).
Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše, budući da se isti izdaju sa kraćim periodom važenja. Promena datuma putovanja, promena hotela, promena broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora) kao i tipa smeštajne jedinice smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza i je korekcija postojećeg ugovora, a shodno tome i cene aranžmana. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici, objektu ili prevoznom sredstvu dužan je troškove prouzrokovane istom nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
Kontakt predstavnika agencije na destinaciji:
Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pet dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem se ne nalazi broj predstavnika dužan je da pozove agenciju pet dana pre ugovorenog putovanja. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda…) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanj

Za ovaj Program putovanja ne postoji minimum putnika za realizaciju.
Potvrda rezervacije hotela se dobija dva radna dana po uplati 40% akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Program putovanja i Opšte uslove putovanja Tiara Travel-a
jer oni čine sastavni deo Ugovora o putovanju i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene Programa putovanja od strane strane je pet dana pre početka putovanja. Putnik u svakom trenutku može da otkaže aranžman uz primenu odredbi Opših uslova putovanja turističke agencije Tiara Travel.

 

Program putovanja broj 35 od 16.08.2023.
Organizator putovanja: Tiara travel d.o.o.
Sedište: Žarka Lazića 106, Dobanovci, 11272 Surčin
Ogranak: Zahumska 23a, sprat 6, stan 64, 11050 Beograd
Matični broj: 21743518
PIB: 112806961
GARANCIJA PUTOVANJA
Na osnovu člana 68. stav 1. tačka 2. a u skladu sa članovima 70 i 71 Zakona o turizmu („Sl. glasnik RS“ br. 17/2019) organizator putovanja TIARA TRAVEL d.o.o. poseduje GARANCIJU PUTOVANJA za slučaj insolventnosti i naknade štete br. 470000057739 osiguravajuće kompanije TRIGLAV OSIGURANJE ADO BEOGRAD, kao i depozit u minimalnoj visini od 2.000 €, na računu Unicredit banke, MB 17324918, za kategoriju licence A i visini od 30.000 eur.
LICENCA
Organizator putovanja TIARA TRAVEL d.o.o. poseduje LICENCU za organizovanje turističkih putovanja, broj licence 246/2021, licenca kategorije A, izdatu od strane nadležnog Registra turizma Agencije za privredne registre.

U PRIPREMI

 

 

 

 

 

 zima-2021-bansko-skijanje-najpovoljnije-skijanje-bansko

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Bugarska 2024 – Hotel Merryan 3* Pamporovo 2024

admin

Hotel Bansko 4* , Smestaj Bansko ,Zimovanje 2024

nikola

BANSKO 2024 – ZIMOVANJE 2024, HOTEL GARDENIA 4*

admin