Image default
Pamporovo 2024pamporovo hoteli zima 2024Pamporovo zima 2024

Mountain Lodge , Pamporovo , Zimovanje 2024

Zimovanje PAMPOROVO 2024

MOUNTAIN LODGE APART 2024

MOUNTAIN LODGE APART Bugarska/Pamporovo

Lokacija:
Hotel apartmanskog tipa, nalazi se na oko 250m od centra Pamporova i oko 1000m od ski lifta, odmah pored hotela Dafovska i Orlovets. Hotel nudi elegantno opremljene garsonjere, apartmane i mezonete sa živopisnim pogledom na vrh Snežanke.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, sef na recepciji, Wi-Fi internet, transport do ski lifta (prema rasporedu hotela), ski depo.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 29 opremljenih studia i apartmana. Svi apartmani su skromno opremljeni i poseduju: odgovarajući broj ležajeva, sofu ili fotelju na razvlačenje, TV, Wi-Fi internet, kopletno opremljenu mini kuhinju, mikrotalasnu, kuvalo za vodu, rešo, frižider, kupatilo sa kadom ili tušem, terasu.

Usluga:
Usluga na bazi doručak ili polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Napomena:
Hotel nije kategorisan ali po uslovima smeštaja, sadržajima, kvalitetom i infrastrukturom odgovara kategorizaciji sa 3*.


Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera


PROGRAM PUTOVANJA
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion. Napuštanje hotelskih soba do 10:00h.

POPUST ZA RANI BOOKING REZERVACIJE (uključen u cenu):
– 15% popusta za rezervacije do 30.11.2020. i kompletnu uplatu do 04.12.2020.godine

DODATNE POGODNOSTI (popust nije uključen u cenu, dodatno se obračunava, nije moguće kombinovati sa ranim bookingom):
– 7=6 noćenja u periodu: 01.12.2020.-15.03.2021.godine

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:
Smeštaj na bazi 7 noćenja u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak i večera – švedski sto), korišćenje usluge transfera do gondole (prema rasporedu hotela), uslugu agencijskog predstavnika (inopartnera), boravišne takse.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
– Boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije navedeno)
– Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti, individualni troškovi putnika
– Obavezne doplate koje su navedene ispod cenovnika
– Ski pass – (mogućnost uplate u agenciji)
– Prevoz

AUTOBUSKI PREVOZ:
•Cena autobuskog prevoza: Beograd-Pamporovo-Beograd – 70€ po osobi, jedan pravac 40€ po osobi. Niš-Borovec/Bansko-Niš – 60€ po osobi, jedan pravac 35€ po osobi.
•Polazak iz Beograda je svakoga petka od 18.12.2020. do 12.03.2020.godine (18.12. i 25.12.2020; kao i 01.01; 08.01; 15.01; 22.01; 29.01; 05.02; 12.02; 19.02; 26.02; 05.03; 12.03.2021. Polazak 12.03.2021. samo povratni pravac). Polazak je u 21.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele, sa parkinga SC Milan Gale Muškatirović). O tačnom vremenu polaska putnici će biti obavešteni 2 dana pred put. Polasci 18.12.2020. i polazak posle 12.03.2021. biće organizovani ukoliko postoji dovoljan broj putnika (minimum 30 putnika). U slučaju manjeg broja putnika prevoz može biti organizovan mini busom.
•Vreme povratka iz Banskog je u 16.00h po lokalnom vremenu sa javnog parkinga ispod hotela Vihren Palace, a vreme povratka sa Boroveca je od 17.00h po lokalnom vremenu (uz proveru sa pratiocem grupe prilikom polaska na put). Zbog velikih saobraćajnih gužvi u kompleksu u vreme koje je predvidjeno za povratak, a kako bi se izbeglo višečasovno prikupljanje putnika, putnici se neće prikupljati po hotelima nego na nekoliko mesta koja će biti odredjena, tako da budu što bliža hotelu u kome su putnici smešteni. O tačnom mestu i vremenu sastanka za povratak putnici mogu dobiti informaciju dan pre početka putovanja, a detaljne informacije će dobiti od pratioca grupe tokom odlaska. Za povratak putnici su u obavezi da samostalno organizuju dolazak na predviđeno mesto polaska. U slučaju manjeg broja putnika za Borovec i Pamporovo postoji mogućnost da putnici na parkingu kod hipermarketa “Metro“ kod Sofije pređu u autobus/mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište.
• Transferi: Postoji mogućnost organizovanog transfera Novi Sad – Beograd – Novi Sad, po ceni od 15€ po osobi (za realizaciju transfera potrebno je minimum 4 plativa putnika), kao i jedan pravac po ceni od 10€ po osobi. U slučaju manjeg broja putnika cena će biti uvećana.
•Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti 1 torbu i ski opremu po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami.
•Sedište u autobusu: Raspored sedenja u busu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja, deca bez obzira na godine starosti moraju imati sedište u autobusu. Ukoliko stranke žele da sede na tačno odredjenom sedištu u autobusu, moguće je uz doplatu 1000 dinara po sedištu (na upit). Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele odredjeno sedište u autobusu.
• Putne isprave: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predvidjenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predvidjene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.
•U slučaju manjeg broja putnika agencija ima pravo da otkaže autobuski prevoz 5 dana pre polaska.

VAŽNE NAPOMENE:
• Uslovi vezani za rani booking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate. Svaka promena rezervacije, koja je napravljena u ranom bookingu, smatra se kao otkaz rezervacije i tretiraće se novom rezervacijom.
•Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
• Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
•Putnici sa sopstvenim prevozom u hotel ulaze subotom, sami se prijavljuju na recepciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).
• Kategorizaciju objekta u Bugarskoj vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funksciji za šta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima se peškiri u većini slučajeva menjaju 2 puta u toku smene. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
• Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
•Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
– kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata,
– kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata,
– kreditnom karticom masterata OTP banke Srbije do 12 mesečnih rata,
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom),
– administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP DOO).

VAŽNE I OPŠTE NAPOMENE:
•Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
• Big Blue Group d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje
•Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
• Krajnji rok za obaveštavanje putnika o otkazivanju putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group d.o.o.
• Big Blue Group d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2020 od 10.01.2020. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068030 od 01.01.2020, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2020 od 10.01.2020. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300068030 od 01.01.2020, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane organizatorae 5 dana pre početka putovanja.
Organizator  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije

Cenovnik br. 1 važi od 12.08.2020.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Kamena Hotel 3* ,Pamporovo Zima 2024

nikola

hotel Snezhanka *** – Pamporovo 2024

nikola

Zimovanje 2024, Hotel Perelik***** , Pamporovo 2024

admin