Image default
Jasmin Hamamet avionom iz NišaJasmin hamamet leto 2024Tunis Avionom iz NišaTunis letovanje 2024

Medina Solaria  & Thallasso 4* ,Tunis 2024

Medina Solaria  & Thallasso 4*

LETOVANJE Tunis 2024

DIREKTAN ČARTER LET

LETOVANJE TUNIS 2024
TUNIS 2024

Medina solaria & Thallasso 4*

Lokacija:
Ovaj hotel interesantne arhitekture, nalazi se u Jasmin Hamametu, preko puta sopstvene peščane plaže, na oko 450 metara od Carthage Land-a u Jasmin Hamametu, oko 600 metara od marine Jasmin Hamameta i oko 10 km od starog grada Hamameta. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 97 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 74 km.

Hotelska ponuda:
Recepcija, više restorana, a la carte restoran (orijentalna kuhinja), više barova, snack bar “Agua y Sol”, Mavarski kafe, 3 otvorena bazena, od kojih je jedan otvoreni bazen na 3 nivoa sa hidromasažnom kadom, pećinom i toboganima, zatvoreni bazen, dečiji klub (za decu od 4 do 12 godina), animacija, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, Spa centar (hamam, sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), fitnes centar, aerobik, streličarstvo, fudbal, teniski teren, odbojka na pesku, bilijar, mogućnost bavljenja sportovima na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa). Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, sef i minibar  (uz doplatu), telefon,  kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Standardna soba je veličine oko 20 m2, sa pogledeom na okolinu ili sa delimičnim pogledom na more ili sa pogledom na more i prima maksimalno 3 osobe (u jednoj prostoriji).

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://solaria.medinahotelsandresorts.com/en

 

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO  SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

Program putovanja

Paket aranžman

Polasci: sredom  i subotom

Prvi dan danNiš – Tunis. Sastanak putnika na aerodromu « Konstantin Veliki », dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

Pretposlednji dan: Tunis. Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

Poslednji dan: Tunis – Niš. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika na destinaciji i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Niš. Sletanje u Niš. Kraj programa

Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba….).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Niš – Tunis (aerodrom Monastir) – Niš
 • Avio takse trenutno:

o   Air Serbia – 23€ (2€ taksa aerodroma Konstantin Veliki, 21€ taksa aerodroma u Tunisu. YQ taksa je trenutno 0€ ali je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 • Troškovi organizacije putovanja
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • 4-21 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji

Држављани Републике Србије који долазе индивидуално у Републику Тунис, визу прибављају у представништвима Републике Тунис у иностранству. Туристичким групама из Републике Србије, које путују у оквиру организованог путовања се издају визе по доласку у Републику Тунис, након давања на увид претходно уплаћеног ваучера за смештај у хотелу и потврђене повратне авионске карте у складу са дужином туристичког боравка у Републици Тунис. Виза је за туристичке групе бесплатна уколико Република Тунис промени услове  путници ће бити благовремено обавештени

Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Boravišna taksa 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela. (1 EUR = 3,3 TND),
VIZA: Za državljane Srbije viza se kupuje prilikom ulaska u Tunis 60 TND po osobi (trenutno oko 20€). Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće odustankom na dan putovanja.
Za individualna putovanja zahtev za vizu se podnosi u ambasadi Tunisa u Beogradu (ili u ambasadi Tunisa u zemlji prebivališta).
fakultativni izleti,
* individualni troškovi putnika,
* međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.

 

 • Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Lella Bay Thalasso 4* ,Tunis Avionom iz Niša,Jasmin Hamamet

nikola

Tunis avionom iz Niša ,One Resort Jockey 4* ,Monastir

nikola

LETOVANJE Tunis 2024, Hotel Le Sultan 4* ,Hamamaet

nikola