Image default
Jasmin hamamet leto 2024

Hotel DIAR LEMDINA & SPA 4*,Tunis leto 2024

LETOVANJE Tunis 2024

Hotel DIAR LEMDINA & SPA 4*

DIREKTAN ČARTER LET

LETOVANJE TUNIS 2024
TUNIS 2024

Hotel DIAR LEMDINA & SPA 4*

Lokacija:
Ovaj hotel veoma interesantne arhitekture i unutrašnjeg dizajna, sa orijentalnim dekorom, nalazi se u Jasmin Hamametu, na oko 400 metara od peščane plaže, u samom srcu Carthage Land-a u Jasmin Hamametu, oko 1,5 km od marine Jasmin Hamameta i oko 10,5 km od starog grada Hamameta. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 96 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 75 km.
Hotel je smešten u srcu moderne Medine Jasmin Hamameta, gde možete iz prve ruke, na samo par koraka, uživati u tradiciji, istoriji i krajoliku.
Iznenadiće vas svojim ulicama i uličicama, svojim prostorima i izlozima, svojim plemenitim materijalima, svojim ukrasnim stilom koji je u velikoj meri izvučen iz tuniskog istorijskog nasleđa, svojom imitacijom najznačajnijim tržnicama muslimanskog sveta (Fondouks Al Baghdadi, Khan Al Khalili, Al Hamidiya, Al Atarine, souk Marrakech). Neobični muzeji Medine Jasmin Hamameta i njegove umetničke galerije, će za vas oživiti blistavu atmosferu arapskih palata i kraljevskih dvorova.

Hotelska ponuda:
Hotel se sastoji od tri zasebne tematski obrađenje celine: Diar Sidi Bou Said (u plavo beloj boji, kao i prelepo mesto Sidi Bou Said u gradu Tunisu) / Diar Erriadh (eklektičan arhitektonski stil kombinuje šarm andaluzijske inspiracije u iranskom stilu i šunja se u svaki kutak) / Diar Elbousten (u zadivljujućem dekoru sa svetlucavim bojama, boravak ovde je poziv za putovanje u srce hispano-maurske umetnosti). Maksimalna spratnost hotelskog kompleksa je dva sprata, mada su zgrade uglavnom jednospratne.
Recepcija, restoran, a la carte resotoran “Sheherazade”, otvoren i za posetioce uz odličan šou program (uz doplatu, sa orijentalnom kuhinjom), kafe “Lemdina”, više barova, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, mini klub za decu, Wi-Fi Internet na javnim površinama, Spa centar (masaža, hamam, razni tretmani), mogućnost sportova na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa) ili dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i dva pomoćna ležaja ili sofa) ili dvokrevetne sa tri pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i tri pomoćna ležaja ili pomoćni ležaj i sofa ili sofa). Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), čajna kuhinja, aparat za kafu / čaj, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Standardna soba je veličine oko 18 m2, sa pogledom na okolinu i prima maksimalno 2 osobe.
Junior Suite je veličine oko 75 m2 (sasatoji se od 2 odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili 2 odvojena ležaja i drugom sobom sa sofom ili 2 pomoćna ležaja – odvojene kliznim vratima ili je otvoreni prostor), sa pogledom na okolinu i prima maksimalno 3 odrasle osobe i 1 dete.
Porodična soba je veličine oko 75 m2 (sasatoji se od 2 odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili 2 odvojena ležaja i drugom sobom sa jednom ili dve sofe ili 2 pomoćna ležaja i sofom – odvojene kliznim vratima ili je otvoreni prostor), sa pogledom na okolinu i prima maksimalno 4 odrasle osobe i 2 dece.

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://diarlemdina.medinahotelsandresorts.com/en

 

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO  SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

 

Program putovanja

Paket aranžman

Polasci: sredom  i subotom

Prvi dan danNiš – Tunis. Sastanak putnika na aerodromu « Konstantin Veliki », dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

Pretposlednji dan: Tunis. Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

Poslednji dan: Tunis – Niš. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika na destinaciji i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Niš. Sletanje u Niš. Kraj programa

Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba….).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Niš – Tunis (aerodrom Monastir) – Niš
 • Avio takse trenutno:

o   Air Serbia – 23€ (2€ taksa aerodroma Konstantin Veliki, 21€ taksa aerodroma u Tunisu. YQ taksa je trenutno 0€ ali je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 • Troškovi organizacije putovanja
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • 4-21 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji

Држављани Републике Србије који долазе индивидуално у Републику Тунис, визу прибављају у представништвима Републике Тунис у иностранству. Туристичким групама из Републике Србије, које путују у оквиру организованог путовања се издају визе по доласку у Републику Тунис, након давања на увид претходно уплаћеног ваучера за смештај у хотелу и потврђене повратне авионске карте у складу са дужином туристичког боравка у Републици Тунис. Виза је за туристичке групе бесплатна уколико Република Тунис промени услове  путници ће бити благовремено обавештени

Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Boravišna taksa 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela. (1 EUR = 3,3 TND),
VIZA: Za državljane Srbije viza se kupuje prilikom ulaska u Tunis 60 TND po osobi (trenutno oko 20€). Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće odustankom na dan putovanja.
Za individualna putovanja zahtev za vizu se podnosi u ambasadi Tunisa u Beogradu (ili u ambasadi Tunisa u zemlji prebivališta).
fakultativni izleti,
* individualni troškovi putnika,
* međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.

 

 • Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Medina Belisaire & Thallasso 4*,Tunis avionom iz NIŠA

nikola

Jasmin Hamamet,Hotel Lella Bay 4*,Tunis 2024

nikola

DIAR LEMDINA 4*,Tuns 2024

nikola