Image default
Parga letovanje 2024

Parga 2022 vila Touloupis

kuća Touloupis

Parga 2022- Parga apartmani – Grčka 2022 – Leto 2022 – Letovanje

Biser na Jonskom moru Parga, u Epirskoj oblasti, nasuprot ostrva Krf, udaljeno oko 100 km južno od Janjine. Parga je mesto koje svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Nalazi se u malom zalivu na padini, okružen šumom i maslinjacima. Romantične uličice sa belim kućama, pune su kafića, restorana i taverni. Tempo života je veoma spor preko dana da bi u večernjim časovima luka živnula u kosmopolitskoj atmosferi koja zadovoljava svačiji ukus. Parga poseduje bogatu istoriju, retku fizičku lepotu, prelepe peščane plaže do kojih se dolazi laganom šetnjom, biserno more, nezaboravni šarm koji će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.

 

Opis i lokacija: Jednospratna kuća sa niskim i visokim prizemljem, koja se nalazi u širem centru.

Udaljenost od mora i plaže:  Kuća je udaljena oko 450m od mora i oko 700 m od najbliže plaže.

Ležaljke i suncobrani: ne.

Smeštaj: Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom, ili neograđenim prostorom u funkciji zajedničke, ulazne terase za studije u visokom prizemlju. Studiji u niskom prizemlju imaju ulaznu terasu. U sklopu kuće postoji wifi (slabog protoka, dostupan u periodu Jun-Septembar).

Parking: Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

Usluga: najam.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticat

[tabby title=”Fotografije”]

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 4.5]

Proverite i ovo...

Vila Bakas – Parga 2023 – Grčka Leto 2023

admin

Parga 2024 vila CHRIS na valtos Plaži preporuka

nikola

Kuća Lenaki , Parga Letovanje 2022 , Novo Novo

nikola