Image default
Pilion letovanje 2024

Pilion – Platanias / Grčka 2022 -vila Charoula – Letovanje 2022

LETOVANJE 2022 PILION

PLATANIAS

 VILA KOJA INSPIRIŠE SVA ČULA

CHAROULA

Platanjas je malo primorsko selo, smešteno u južnom delu Piliona, 65 km jugoistočno od Volosa. Od prvog trenutka, Platanjas fascinira turiste lepotom pejzaža i akvamarinskom bojom vode. Posetiocima nudi mogućnost da pobegnu od buke i stresa i opuste se uživajući u prirodi. To je slikovito ribarsko selo koje se proteže duž plaže, ima luku i malu marinu za brodove i čamce, mnoštvo kafana i kafića, prodavnica. Prelepo uređeno malo mesto, poznato po svežoj ribi i morskim plodovima, koje privlače posetioce tokom cele godine.

Sa plaže Platanjasa, posetilac može uživati u veličanstvenom izlasku sunca i ujedno da ima prekrasan pogled na ostrvo Skijatos u pozadini. Zvuk ribarskog broda, grub i oštar, upotpunjuje ovo čudesno okruženje u kombinaciji sa grajom ljudi koji se okupljaju oko njega da vide kakav je bio ulov. Medjutim uvek se mogu naći sveži inćuni, skuša, jastog, rakovi, hobotnica, sardine….

Najbliža plaža je Mikro, duga plaža izuzetne lepote, nalazi se u zapadnom delu mesta, na samo 10 do 15 minuta hoda. Pristup plaži je takođe moguć sa mora.

Druge prelepe plaže se nalaze u istočnom delu mesta Platanjas: Vamvakia, Ftelia, Rodachia (poznata po rupama), Kastri, Lepetous, Paliourakia, Vromoneri, Vlachorema, Theotokos, Liri i Mourtias. Na zapadu mesta Platanjas, posetilac može pronaći plaže Kaloidis, Panagioti, Krifolimnionas i Chondri Ammos.

Aparthotel Charoula koji su sinonim za gostoprimstvo, nalaze se u mestu Platanja, živopisnom mestu na moru, u južnom delu planine Pilion. Charoula je počela sa radom 1993 godine i uspela je da dobije nagradu „Tesalija – marka kvaliteta“. Od početka njihovog rada, veliki evropski operateri su je svrstali u svoju ponudu, kao što je ITAS (Austrija) i Tapestry (Velika Britanija). Ovo je porodični posao čiji je glavni cilj da vam pruži što bolju uslugu koja podrazumeva i da ako želite nešto što nije uključeno u redovnu uslugu, mogu da vam ispune želju. Na usluzi su vam svih 24 časa. Studija i mezonete se dnevno čiste, a posteljina i peškiri se menjaju svake srede i subote, za goste koji žele da ostanu više od nedelju dana. Charoula je otvorena preko cele godine i u svom sastavu imaju 11 studija i 6 mezoneta, udaljenih na samo 200m od peščane plaže. U udobnim, urednim i prostranim smeštajnim jedinicama možete da uživate isto toliko koliko i u prekrasnom pogledu koji se iz njih pruža na obližnji vrt i bazen čak i šumu, koja je zaštitni znak Piliona.

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja.

1/6 mezoneta – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i sofa na razvlačenje, u drugoj prostoriji (na spratu) bračni krevet.

Sobe se dnevno čiste, posteljina i peškiri se menjaju svake srede i subote za goste koji ostanu više od jedne nedelje

Sadržaji:dvorišteliftotvoreni bazen ,roštilj na otvorenom, WI-FI internet

GPS KOORDINATE: 39°10’00.6″N 23°13’09.7″E

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa

Boravišna taksa u Grčkoj: Od 01.01.2018. se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju.Cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta ( na dan dolaska u vilu)

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.7]

Proverite i ovo...

Pilion 2022 – Milina 2022 – Vila Remvi

admin

Vila Milina Holidays – Pilion 2022

admin

Grčka Pilion 2022 – vila Delfini, Milina

nikola