Image default
Side avionom iz nisaSide turska letovanje 2024

Side Royal Paradise 4* , Leto, Side,Turska iz Niša 2024

Side Royal Paradise  ****

LETOVANJE Turska 2024
TURSKA 2024

LETOVANJE turska 2024
turska 2024

Side Royal Paradise ****

 

Agencijska zapažanja:
Korektan hotel u blizini starog Grada Side  oko 4 km resort hotel sa beach barom na plazi iz economy segmenta HV (holiday village)kincept kategorije izmedju 4* i 5* u blizini lepe plaže Kumkoy SIDE.  Srazmeran Odnos cene i kvaliteta. Pravi izbor za parove i indivdualce pa i porodice sa decom.

Lokacija

Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je oko 4 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel ima 2 petospratne zgrade i 335 smeštajnih jedinica. Hotel poseduje glavni restoran, a la carte restoran, barove, snek restoran pored bazena, snek restoran na plaži, otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, tobogane, fitnes centar, tursko kupatilo, saunu, odbojku na plaži, stoni tenis, Wi-Fi internet, zabavni program, mini klub.

Plaća se : lekar, pranje veša, dadilja,telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, rent a car, sportovi na vodi, bilijar, masaža, spa centar, wellness centar.

 

Plaža

Hotel ima svoju  peščanu plažu od koje je udaljen oko 350m . Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Postoji besplatan shuttle bus do plaže.

Smeštaj

Standard sobe su veličine oko 28 m2
Economy sobe su veličine oko 24 m2
Large sobe su veličine oko 30 m2
Family sobe su veličine oko 32 m2
Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, laminat, balkon.

 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje,  izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, snack, večera , lokalna alkoholna i bezalkoholna pića,sladoled u određenim terminima, snek bar na plaži od 10.00-17.00h sa bezalkoholnim pićem pivom i vinom.
Plaća se: À la carte restorani , uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta.

 

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, dva tobogan, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4 do 12 godina.
Plaća se: sportovi na vodi, bilijar i kompjuterske igre.

 

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar.
Plaća se: masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela.

 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU AKONTACIJE OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto I vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 00

USLOVI PLAĆANJA

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cene putovanja, a preostalih 70% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
Plaćanje može biti:
1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).
2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:
a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;
b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne
c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima agencija ima potpisan ugovor.
3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

Datum povratka je dan kasnije u odnosu na datum iz tabele.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 7 Average: 5]

Proverite i ovo...

Kaya Side 5*, Leto 2022, Turska

nikola

Seaden Sweet Park 3*, Side 2024 , Letovanje avionom iz Niša 2024

nikola

Seamelia Beach Resort Hotel & Spa 5*, Leto 2022, Turska

nikola