Image default
Sicilija Avionom Cefalu PalermoSicilija Italija letovanjeSicilija letovanje 2024

CALANICA HOTEL 4*,Cefalu, Sicilija Leto 2024

CALANICA HOTEL 4*, Sicilija ,Ćefalu

Italija Letovanje 2024

Lokacija: Hotel Calanica Resort je hotelski kompleks, u polinežanskom stilu, nalazi se na grebenu iznad mora i kao takav odiše posebnom, romantičnom atmosferom. Namenjen je gostima koji vole da uživaju u prirodi i kristalno čistom moru. Poseduje malu privatnu šljunkovitu plažu. Udaljen je 2.5 km od centra mesta Ćefalu na ostrvu Sicilija i oko 80 km od aerodroma u Palermu.

Sobe: Hotel Calanica Resort se sastoji iz 26 bungalova, kompletno renoviranih i moderno opremljenih. U ponudi turističke agencije For You Putovanja su bungalow junior suite veličine 28m² namenjeni za smeštaj do 4 osobe. Svi bungalovi imaju kupatilo, kuhinjsku nišu, TV, telefon, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Calanica Resort su restoran nacionalne i internacionalne kuhinje, bar, rent a car kao i mogućnost iznajmljivanja skutera, bicikala i kanua.

Sport i zabava: Gostima hotela Calanica Resort u mestu Ćefalu na ostrvu Sicilija su na raspolaganju bazen, teniski i fudbalski teren. Na gradskoj plaži mesta Ćefalu postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi.

Karakteristike
Namenjen je gostima koji vole da uživaju u prirodi i kristalno čistom moru.

Usluga
Noćenje sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela.
Polupansion- meni, izbor od tri glavna jela, + salate, prilozi i deserti samoposluživanje.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 066 5 560 001

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

Cene su informativnog karaktera usled ogranicenog broja mesta promo cena i soba molimo vas telefonski na 066 5 560 001 da proverite raspolozivost i cenu.

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Albatros 4* , Letojani, Sicilija

nikola

La Riva 3* , Đardini Naksos,Italija leto 2024

nikola

Alexander 3*,Giardini Naxos, Sicilija 2024

nikola